Home / Restaurants / Oostenrijk / Wenen / Nestroy Gasthaus & Biergarten (Glutenvrij restaurant, Wenen)

Nestroy Gasthaus & Biergarten (Glutenvrij restaurant, Wenen)

Nestroy Gasthaus & Biergarten is een traditioneel restaurant met typische Oostenrijkse gerechten die grotendeels ook glutenvrij verkrijgbaar zijn. Het is een gezellig restaurant, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Metrostation Nestroy Platz ligt op een paar minuten loopafstand. Er wordt goed rekening gehouden met glutenvrij eten, er is een aparte glutenvrije menukaart en ook staat duidelijk op de website aangegeven dat er glutenvrije gerechten geserveerd worden.

20190408_181354

Aparte glutenvrije menukaart

Op de glutenvrije menukaart is er voldoende keuze uit de traditionele gerechten, voor een zeer redelijke prijs. Ik had natuurlijk voor de glutenvrije Wiener schnitzel moeten gaan maar het werd uiteindelijk de glutenvrije cordon blue. De glutenvrije gerechten worden geserveerd met een vlaggetje in het eten en daardoor duidelijk herkenbaar.

Glutenvrije cordon blue in Wenen

Het eten was heerlijk en klachten bleven zoals verwacht, maar toch altijd weer spannend, uit. Een bezoek aan Nestroy Gasthaus & Biergarten is dan ook zeer aan te raden, voor het eten maar zeker ook voor de authentieke sfeer. In heel Wenen is het goed toeven op glutenvrij gebied en na de uitgebreide lunch (zie de review over Zum Wohl) was er bij Nestroy Gasthaus & Biergarten helaas alleen maar ruimte voor een hoofdgerecht.

Nestroy Gasthaus & Biergarten
Weintraubengasse 7
1020 Wenen Oostenrijk
www.gasthausnestroy.at
zaterdag en zondag gesloten!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven