Home / Restaurants / Oostenrijk / Wenen / Gasthaus Zum Wohl (Geheel glutenvrij restaurant, Wenen)

Gasthaus Zum Wohl (Geheel glutenvrij restaurant, Wenen)

Gasthaus Zum Wohl is een geheel glutenvrij restaurant in Wenen, dichtbij Wien Westbahnhof. Het glutenvrije restaurant is gelegen aan het eind van de grote winkelstraat Mariahilfer Strasse. Deze winkelstraat is grotendeels autoluw en veel grote winkels en eet-gelegenheden zijn in deze straat of in zijstraat van de winkelstraat gelegen. Gasthaus Zum Wohl bevindt zich in de laatste zijstraat voordat je op het plein van het Westbahnhof komt. Het glutenvrije restaurant in makkelijk te bereiken per metro of tram, uitstappen bij Westbahnhof of Zieglergasse. Bij Zum Wohl kan je goed glutenvrij eten en geheel glutenvrij en lactosevrij genieten van het heerlijke eten.

Moderne en traditionele glutenvrije Weense gerechten

Het geheel glutenvrije restaurant Gasthaus Zum Wohl heeft vele klassieke Weense gerechten op het menu staan, maar dan met een moderne twist. Wij hebben in het restaurant geluncht met heerlijke gerechten. We hadden gekozen voor de kip met risotto en de champignon goulash. Beide gerechten vielen in de smaak en smaken net zo lekker als een glutenvol gerecht. Op het moment van schrijven staat de kip met risotto niet meer op de menukaart, maar er is nog genoeg andere keuze!

Geheel glutenvrij eten in Wenen

Wanneer je op vakantie bent en je een glutenintolerantie hebt, is het fijn om geheel glutenvrij te kunnen eten. Wanneer je in een geheel glutenvrij restaurant eet, heb je geen zorgen over eventuele kruisbesmetting van het glutenvolle eten. Daarom is het prettig dat Gasthaus Zum Wohl geheel glutenvrij is, zo kan je zorgeloos glutenvrij eten in Wenen. Ga je voor een stedentrip naar Wenen en heb je een glutenintolerantie? Dan is Zum Wohl een uitstekende keuze. Je hoeft je niet alleen geen zorgen over kruisbesmetting in de keuken te maken, maar het eten is ook nog eens lekker!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven