Wenen

Hier vind je een overzicht van de glutenvrije restaurants in Wenen, een mooie stad in Oostenrijk. Wij hebben in 2019 een glutenvrije stedentrip naar Wenen gemaakt. In Wenen kan je lekker glutenvrij eten. Er zijn enkele restaurants waar je glutenvrij kunt eten, en zelfs geheel glutenvrije restaurants.

Wenen is een stad met vele mooie bezienswaardigheden, waaronder vele prachtige gebouwen. Niet alleen de architectuur is mooi, maar Wenen is ook een hele gemoedelijke stad. Wenen is een stad met brede, nette straten en goed openbaar vervoer. Je kan ook goed eten in Wenen, ook glutenvrij. En Wenen staat natuurlijk bekend om de Weense taarten en gebak en ook die kun je glutenvrij eten.

Ben je op zoek naar leuke glutenvrije restaurants in Wenen? Kijk dan snel hieronder voor diverse glutenvrije restaurants in Wenen, waaronder enkele geheel glutenvrije restaurants.

Gasthaus Zum Wohl is een geheel glutenvrij restaurant in Wenen, dichtbij Wien Westbahnhof. Het glutenvrije restaurant is gelegen aan het eind van de grote winkelstraat Mariahilfer Strasse. Deze winkelstraat is grotendeels autoluw en veel grote winkels en eet-gelegenheden zijn in deze straat of in zijstraat van de winkelstraat gelegen. Gasthaus Zum Wohl bevindt zich in

Nestroy Gasthaus & Biergarten is een traditioneel restaurant met typische Oostenrijkse gerechten die grotendeels ook glutenvrij verkrijgbaar zijn. Het is een gezellig restaurant, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Metrostation Nestroy Platz ligt op een paar minuten loopafstand. Er wordt goed rekening gehouden met glutenvrij eten, er is een aparte glutenvrije menukaart en ook staat

Scroll naar boven