Londen

Hier vind je een overzicht van de glutenvrije restaurants in Londen, waar wij gegeten hebben. In Londen heb je veel keuze in glutenvrije restaurants.

Londen is een van de grootste steden van Europa met meer dan 7 miljoen inwoners. Het populaire Londen is een heel leuke stad om te bezoeken met veel kunst, cultuur, winkelen en uitgaan. Londen heeft zeer veel belangrijke bezienswaardigheden, zoals Buckingham Palace, Palace of Westminster met de Big Ben, Tower of Londen met daarnaast de Londen Bridge, Covent Garden, en nog veel andere bezienswaardigheden. Natuurlijk heeft Londen ook vele beroemde musea, zoals het British Museum, National Gallery, National History Museum en Science Museum.

Daarnaast is Londen natuurlijk beroemde om de vele winkels zoals Oxford street en het duurdere Regent Street. Verder heeft Londen de beroemde pleinen zoals Piccadilly Circus, Trafalgar Square, en Leicester Square. En Londen heeft ook diverse grote parken zoals Hyde Park. En Londen is natuurlijk ook bekend om de vele theaters en musicals, welke het meeste in het gebied West End liggen. Londen is door alle bezienswaardigheden zeer druk geworden, maar gelukkig is dat vooral op de beroemde plekken.

Londen heeft door het enorme toerisme zeer veel hotels en restaurants, en gelukkig ook vele restaurants waar je glutenvrij kunt eten. Er zijn zelfs enkele geheel glutenvrije restaurants in Londen en daarnaast zijn er ook hoop restaurants waar je glutenvrije kunt eten. Bekijk hieronder snel de glutenvrije restaurants in Londen, Engeland.

Carluccio’s Heathrow Terminal 5 (Glutenvrij restaurant, Londen)

Carluccio’s Heathrow Terminal 5 is een glutenvrij restaurant op Londen Heatrow Airport waar wij al een paar keer gegeten hebben. Wanneer je een bezoek aan Londen brengt en terugvliegt via Heathrow Terminal 4 of 5, dan kun je bij Carluccio’s glutenvrij eten. Tot nu toe zijn wij altijd vanaf Heathrow Terminal 5 gevlogen met British …

Carluccio’s Heathrow Terminal 5 (Glutenvrij restaurant, Londen) Lees verder »

Carluccio’s Marylebone (Glutenvrij restaurant Londen, Engeland)

Deze vestiging van Carluccio’s is inmiddels gesloten, gelukkig zijn er nog genoeg andere Carluccio’s in Londen waar je glutenvrij kunt eten. Carluccio’s is een Italiaanse restaurantketen in Londen waar je ook glutenvrij kunt eten. Carluccio’s heeft ongeveer 30 restaurants in Londen en nog veel meer in de rest van Engeland. De meeste Carluccio’s bieden ook …

Carluccio’s Marylebone (Glutenvrij restaurant Londen, Engeland) Lees verder »

Scroll naar boven