Home / Restaurants / Engeland / Londen / Carluccio’s Marylebone (Glutenvrij restaurant Londen, Engeland)

Carluccio’s Marylebone (Glutenvrij restaurant Londen, Engeland)

Deze vestiging van Carluccio’s is inmiddels gesloten, gelukkig zijn er nog genoeg andere Carluccio’s in Londen waar je glutenvrij kunt eten.

Carluccio’s is een Italiaanse restaurantketen in Londen waar je ook glutenvrij kunt eten. Carluccio’s heeft ongeveer 30 restaurants in Londen en nog veel meer in de rest van Engeland. De meeste Carluccio’s bieden ook de mogelijkheid om glutenvrij te eten en hebben een aparte glutenvrije menu kaart. Omdat de restaurants door heel Londen zitten, is er altijd wel één in de buurt. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar het eten is prima en de service erg goed.

Carluccio’s Marylebone bevindt zich in de buurt van Marylebone station en Regent’s park. Daarnaast bevinden zich nog wat bekende bezienswaardigheden in de buurt, zoals het museum van Sherlock Homes en Madame Tussauds Londen. De kans dat je in de buurt bent is dus wel groot. En als je in de buurt bent en je bent toe aan lunch of diner, dan kan je goed terecht bij Carluccio’s Marylebone. Het eten bij een Carluccio’s is prima en de service goed. Carluccio’s Marylbone is een modern en redelijk groot restaurant. Wij waren er op een warme dag, maar het terras was helaas al vol. Maar ook binnen was het goed uit te houden, behalve dat de airco best koel was. De bediening was vriendelijk en vlot. Ook bij deze Carluccio’s is keuze op de glutenvrije kaart ruim, voor alle gangen. Mocht je dus in de wijk Marylbone zijn, dan is Carluccio’s Marylbone een goede optie voor een glutenvrije maaltijd.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven