Home / Restaurants / Engeland / Londen / Niche Gluten Free (Geheel glutenvrij restaurant, Londen)

Niche Gluten Free (Geheel glutenvrij restaurant, Londen)

Niche is een geheel glutenvrij restaurant in Londen, wat voor een persoon met coeliakie veel rust met zich meebrengt. Het restaurant ligt een beetje buiten het centrum, maar dichtbij het metrostation Angel. Met de metro is het maar 10 minuten vanuit het centrum, dus wanneer je in Londen bent moet je dit restaurant bezoeken. We raden wel aan om te reserveren, want Niche is een kleine restaurant en het kan erg druk zijn. Het restaurant ligt dichtbij het Sadler’s Wells Theater en zeker tussen vijf en zeven uur zullen er veel mensen eten die naar het theater gaan.

Niche Gluten Free

Niche is een klein, maar modern restaurant. De obers kunnen soms wat stug overkomen, maar zijn vriendelijk en behulpzaam. Toen wij binnenkwamen was het restaurant zeer vol met mensen die naar het theater gingen. Wij waren er rond zes uur en tussen half zeven en zeven uur gaan de meeste mensen naar het theater en wordt het wat rustiger. Maar ook daarna bleef het aardig vol en stonden er nog veel reserveringen voor de rest van de avond. Wij hadden via internet gereserveerd en dat is ook zeer aan te raden, anders kan het zijn dat het restaurant vol is. De kaart is niet zeer uitgebreid, maar er staan genoeg lekkere gerechten tussen. Helaas ging niet alles vlekkeloos, het hoofdgerecht van onze keuze bleek net op te zijn en het brood wat we besteld hadden als voorgerecht hebben we nooit gekregen. Uiteindelijk hadden we beide voor de steak gekozen. Het vlees was heerlijk en goed bereid. De zelfgemaakte patat was ook zeer lekker. Als dessert kozen we de millionaire’s mousse pot en banoffee cheesecake, welke beide zeer lekker waren.

Geheel glutenvrij restaurant Londen

Het grootste voordeel is natuurlijk dat het restaurant geheel glutenvrij is, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor kruisbesmetting. De slogan van Niche is: glutenvrij, maar je zal het niet merken. Dat is ook echt zo, vandaar dat het restaurant zeer aan te raden is, niet alleen omdat het geheel glutenvrij is, maar ook omdat het gewoon zeer lekker eten is in een gezellige ambiance. Wil je graag eten in een geheel glutenvrij restaurant in Londen? Dan is een bezoek aan Niche Gluten Free zeker aan te raden!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven