Home / Restaurants / Engeland / Londen / Leggero (Geheel glutenvrij restaurant, Londen)

Leggero (Geheel glutenvrij restaurant, Londen)

Leggero is een geheel glutenvrij restaurant in Londen, midden in het centrum in het uitgaansgebied Soho. Het restaurant ligt midden in het centrum tussen Oxford Street, Piccadilly Circus en Leicester Square in. Het restaurant serveert zowel lunch en avondeten en is zeer handig wanneer je het centrum van Londen bezoekt. Het eten is Italiaans en minimalistisch (zoals het hoort in Italie), maar toch heerlijk om te eten. Het restaurant in ook in de buurt van de theaters waar de grote musicals staan, dus ook in combinatie met het theater is Leggero een goede keuze. Sowieso is Leggero een must-eat restaurant als je glutenvrij eet en in Londen bent. Niet alleen omdat het restaurant geheel glutenvrij is, maar ook omdat het eten gewoon heerlijk is.

Leggero in Centrum Londen

Ook bij Leggero is het aan te raden om van te voren te reserveren, zeker in de avond. Toen wij naar Londen gingen hebben we al in Nederland via internet alle restaurants voor in de avond gereserveerd om zeker van een plaats te zijn. Dit geeft een gerust gevoel en voorkomt dat je moet gaan zoeken naar een restaurant. Ook Leggero hadden we gereserveerd en dat was maar goed ook. Het is een klein en zeer druk restaurant. Je loopt zo vanuit Leicester Square naar het restaurant, midden in Soho. We werden vriendelijk ontvangen en het personeel is sowieso erg behulpzaam.

Geheel glutenvrij eten in Londen

Wij kozen ervoor om met een klein hapje te starten, een pasta als hoofdgerecht en een natuurlijk een toetje te kiezen. Als voorgerecht kozen we een focaccia met ham en mozzarella als start. De focaccia was heerlijk en een goede start. Als hoofdgerecht hadden we de huisgemaakt pasta met Bolognese saus. Zoals gebruikelijk in Italie is de saus ondergeschikt aan de pasta. De pasta was behoorlijk al dente, hard, maar dat is normaal in Italië. De porties zijn niet groot en berekent op meerdere gerechten, maar bij een 3 gangen zit je zeker vol. Het restaurant is niet duur, zeker als je de grootte van het restaurant meerekent. Maar aan het eind van de avond, zeker omdat het in ponden is, kan je toch aardig wat kwijt zijn. Maar je zit dan ook midden in Londen in klein geheel glutenvrij restaurantje. Het was het meer dan waard. We eindigde met tiramisu, onze keuze als het op het menu staat. Het was een goede keuze, als een goed einde van de avond. Niet alleen omdat het geheel glutenvrij is, maar ook omdat het gewoon lekker is, is een bezoek aan Leggero zeker de moeite waard. Zoek je een geheel glutenvrij restaurant in Londen, ga dan naar Leggero!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven