Home / Restaurants / Nederland / Gelderland / Beekbergen / Cafe-Bistro Woods (Glutenvrij restaurant Landal Heideheuvel, Beekbergen)

Cafe-Bistro Woods (Glutenvrij restaurant Landal Heideheuvel, Beekbergen)

Cafe-Bistro Woods is een restaurant op het bungalowpark Landal Heideheuvel in Beekbergen, waar je ook glutenvrij kunt eten. Een bungalowpark is ideaal voor personen met een glutenintolerantie. Een eigen huisje met een eigen keuken waar je je eigen glutenvrije eten kan bereiden. Behalve de gluten in de oven hoef je je nergens zorgen over te maken. Eigen brood voor het ontbijt en lunch en in de avond een lekker zelf gemaakt diner. Landal maakt het nog makkelijker voor mensen met een glutenintolerantie door een glutenvrije menukaart in de meeste van de restaurants aan te bieden. We hebben meerdere keren een bungalow gehuurd op het park Heideheuvel.

Landal Heideheuvel, Beekbergen

De redenen waarom we vaak voor Heideheuvel kiezen, zijn onder andere de vrijstaande huisjes, het ruim opgezette park en de vele natuur. Het park ligt midden in de bossen tussen Beekbergen en Loenen. Vanuit het park is het vijf minuten lopen naar de bossen en ongeveer 20 minuten naar de Loenense waterval. Het is de grootste waterval van Nederland, maar verwacht er niet te veel van. Maar als je toch in Landal Heideheuvel bent, dan is het leuk om er even langs te lopen. Ook op het park is er veel ruimte en natuur. Er is over het algemeen veel privacy en rust. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Dit geldt ook voor het restaurant van het park, wat net als bij veel andere parken cafe-bistro Woods heet. Het restaurant is ruim en netjes opgezet. Het restaurant heeft een aparte glutenvrije kaart met keuze uit 2 gerechten per gang. Het eten is niet heel bijzonder, maar gewoon goed, zeker gezien de prijs. Het restaurant probeert zo veel mogelijk beter leven vlees en lokale producten te gebruiken. Het glutenvrije eten is goed verzorgd. Wanneer je dus op Landal Heideheuvel logeert en je hebt een avondje geen zin om te koken, dan kun je gerust een avondje naar het restaurant van Landal Heideheuvel.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven