Home / Restaurants / Nederland / Gelderland / Uddel (Nieuw-Milligen) / Cafe-Bistro Woods (Glutenvrij restaurant Landal Rabbit Hill, Uddel)

Cafe-Bistro Woods (Glutenvrij restaurant Landal Rabbit Hill, Uddel)

Cafe-Bistro Woods is een restaurant waar je glutenvrij kunt eten op het bungalowpark Landal Rabbit Hill in Nieuw-Millegen, Uddel. Een bungalowpark is ideaal voor personen met een glutenintolerantie. Een eigen huisje met een eigen keuken waar je je eigen glutenvrije eten kan bereiden. Behalve de gluten in de oven hoef je je nergens zorgen over te maken. Eigen brood voor het ontbijt en lunch en in de avond een lekker zelf gemaakt diner. Landal maakt het nog makkelijker voor mensen met een glutenintolerantie door een glutenvrije menukaart in de meeste van de restaurants aan te bieden. Wij hebben dit onder andere uitgeprobeerd op Landal Rabbit Hill.

Landal Rabbit Hill, Uddel

Rabbit Hill is een mooi gelegen park, midden in de bossen rond Nieuw Millegem. Je kan hier heerlijk wandelen en ook de bossen van Kootwijk zijn zo te bereiken met de auto. Daarnaast ligt ook het Nationale Park ‘De Hoge Veluwe’ op een kwartier rijden. De keer dat wij in het restaurant Woods van Landal Rabbit Hill hebben gegeten was het redelijk rustig en sloot het restaurant al vroeg. We waren er een midweek in de winter waardoor het rustig was op het park. Het restaurant is geen top kwaliteit, maar je kan er goed eten voor een redelijke prijs. Ook het glutenvrij eten is goed verzorgd en het personeel is aardig en behulpzaam. De menukaart bevat niet veel gerechten, maar je hebt altijd minimaal keuze uit twee gerechten. Wil je weten welke gerechten dat zijn, kijk dan even vantevoren op de website. Heb je dus een avond geen zin om te koken als je op Landal Rabbit Hill verblijft, dan kan je gerust een avondje uit eten gaan in Cafe Bistro Woods Rabbit Hill.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven