Home / Hotels / Hotels Nederland / Novotel Suites Den Haag City Centre (Glutenvrij hotel, Den Haag)

Novotel Suites Den Haag City Centre (Glutenvrij hotel, Den Haag)

Het Novotel Suites Den Haag City Centre is een glutenvrij hotel in Den Haag, midden in het centrum van Den Haag. Het Novotel Suites Den Haag City Centre hotel is een luxe en modern hotel, maar vooral ook een relaxed hotel. Het hotel ligt midden in het centrum, in één van de drukste winkelstraten van Den Haag. Het hotel ligt tegenover de Hema en Bijenkorf en naast het voormalige V&D gebouw. Het is gevestigd in de Nieuwe passage, welke aansluit op de oude passage.De ingang van het hotel is klein en bestaat alleen uit twee liften. Wanneer de lift omhoog neemt, merk je niks meer van de drukte op straat, maar direct de relaxte sfeer van hotel.

Gezellige woonkamer

Wanneer je uit de lift stapt komt je in een grote open ruimte, wat door het hotel de woonkamer genoemd wordt. Hier staan tafels, stoelen en banken en kan je heerlijk relaxen. De receptie is meer een stabureau met twee computers en het personeel staat niet achter een balie maar staat gewoon tegenover je. Dit maakt de sfeer gelijk informeel. Het personeel is vriendelijk en open. Er staat ook de hele dag koffie, thee, fruit en taart voor je klaar in de ‘woonkamer’. De kamers zijn ruim en zijn van alle gemakken voorzien. Er is een bank en tafel, waardoor je hier ook rustig kan zitten. Er is een pantry aanwezig met magnetron en koelkast, evenals een koffie en thee faciliteiten. Dit alles is weggewerkt in een kast. Als je wil kan je dus ook je eigen glutenvrije eten meenemen. De flatscreen tv op wielen kan je zowel bij het bed als bij de bank gebruiken. (Let op de poot van de tv, dat je er niet tegen aan loopt) De badkamer is ook ruim en luxe, met zowel een bad als een regendouche.

Glutenvrij ontbijt in Den Haag

Het ontbijt is ook goed, al is het glutenvrije brood niet bijzonder. Het glutenvrij brood is meestal op voorraad, maar geef het toch even van te voren aan. Beleg kan je van het buffet pakken, niet altijd ideaal in verband met kruisbesmetting maar tot nu toe hebben we hier geen problemen mee ervaren. Omdat het ontbijt in de woonkamer wordt geserveerd, hoef je niet te haasten met het ontbijt. Je kan na het ontbijt blijven zitten, alleen het buffet wordt opgeruimd. We komen hier met plezier, en het hotel is ideaal voor een shopping weekend of city trip naar Den Haag. Zoek je een glutenvrij hotel in Den Haag, dan is het Novotel Suites een goede keuze!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven