Home / Restaurants / Italië / Rome / Il Viaggio (Glutenvrij restaurant Rome, Italie)

Il Viaggio (Glutenvrij restaurant Rome, Italie)

Il Viaggio is een restaurant in Rome waar je ook glutenvrij kunt eten. Na ons bezoek aan de Villa Borghese, wat zeker de moeite waard is als je in Rome bent, waren we op zoek naar een restaurant in de buurt. Op de kaart die we bij ons hadden (van 100% Rome/Time to momo) zetten we altijd alle restaurants waar je glutenvrij kunt eten. We zagen dat Il Viaggio dichtbij was en besloten er heen te lopen. Het was nog vroeg (voor zeven uur) en het restaurant was nog dicht. Het zit in een kleine straat met veel auto’s en ziet er klein uit. We hadden eigenlijk geen zin om te wachten, maar het centrum was een eind weg. Na een wandeling besloten we dus om er toch maar te eten, en daar kregen we geen spijt van.

Let op: Wij zijn onlangs nogmaals in dit restaurant geweest en daarna ging het mis. Het is een officieel gecertificeerd glutenvrij restaurant, maar misschien is er toch kruisbesmetting geweest. We weten niet 100% zeker dat het hier gebeurd, maar de klachten begonnen direct na het bezoek aan het restaurant.

Het restaurant heeft een smalle entree en lijkt heel klein. Omdat we heel vroeg waren, zaten we direct voorin. Het was erg rustig met nog een andere tafel bezet. Uiteindelijk bleek het restaurant groter dan het eerst leek, maar druk werd het niet. We werden vriendelijke geholpen. Het restaurant kan alle gerechten die op de menukaart staan glutenvrij maken. Het is altijd prettig om zoveel keuze te hebben, in plaats van een paar gerechten. Het eten is goed en simpel, zoals Italiaans eten bedoeld is. De prijzen zijn niet heel goedkoop, maar ook niet te duur. Wanneer je bij de Villa Borghese (koop van te voren online tickets wanneer je er heen gaat) bent geweest, dan is dit restaurant zeker een aanrader.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven