Home / Restaurants / Nederland / Brabant / Kaatsheuvel (Efteling) / Polles Keuken (Glutenvrij restaurant Efteling, Kaatsheuvel)

Polles Keuken (Glutenvrij restaurant Efteling, Kaatsheuvel)

Polles Keuken is een glutenvrij restaurant in de Efteling, Kaatsheuvel waar wij gegeten hebben. Een attractiepark bezoeken is altijd lastig voor mensen met een glutenintolerantie. Vaak is er weinig te vinden en ben je aangewezen op eigen meegebracht eten. In de Efteling is er echter wel wat glutenvrij eten te vinden al wordt er maar weinig informatie gegeven, zeker bij de restaurants zelf.

Op de website van de Efteling staat het volgende bij de veel gestelde vragen: ‘Voor glutenvrije producten kunt u terecht bij Polles Keuken, Station de Oost, Welkom, Globetrotter, Smulpaap en Steenbok. ‘ Voor de rest staan er geen specifieke menu’s of informatie. Ook bij de restaurants konden wij echter weinig vinden. Op de dag dat wij er waren was het redelijk druk, zeker rond lunchtijd bij de restaurants waardoor het lastig vragen was. De lunch was dus zelf meegebrachte broodjes, echter voor het avondeten wilde we wel wat warms eten en kozen we voor pannenkoeken bij Polles Keuken. Ook bij dit restaurant is er weinig informatie te vinden, maar bij het vragen werd er zeer vriendelijk gezegd dat glutenvrij geen probleem was. Er kon uit zeer veel verschillende soorten pannenkoeken gekozen worden, zowel hartig als zoet. De pannenkoeken zelf waren kant-en-klaar, maar lekker. Het is jammer dat de Efteling het glutenvrije eten zo weinig promoot, en zo weinig informatie geeft, want je kan er best goed glutenvrij eten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven