Tsjechië

In Tsjechië zijn we tot nu toe alleen in Praag geweest, wat een mooie stad is. In Praag hebben we goed glutenvrij kunnen eten. We waren maar kort in Praag en hebben twee keer bij hetzelfde restaurant gegeten. Dit restaurant was geheel glutenvrij en daardoor geen risico op kruisbesmetting.

Subcategorieën

Praag

We hebben een glutenvrij restaurant in Praag gevonden. We waren maar kort in Praag en hebben twee keer bij hetzelfde restaurant gegeten. Dit restaurant was geheel glutenvrij en daardoor geen risico op kruisbesmetting. Praag is een prachtige stad met vele mooie oude gebouwen. Het historische centrum kan vrij druk zijn, maar daar buiten het centrum is het wat rustiger. Wij waren in de winter in Praag, met behoorlijk koude dagen. In de zomer schijnt Praag nog mooier en gezelliger te zijn, maar dat moeten we nog ontdekken.
Toon items...

Net als in vele andere steden kun je ook in Praag het beste glutenvrij eten bij een Italiaans restaurant, namelijk Alriso. Het geheel glutenvrije restaurant is ideaal om in een land waar je taal niet spreekt, toch onbezorgd glutenvrij te eten. We hadden nog wel wat andere restaurants in Praag gevonden waar je glutenvrij kon eten. Maar omdat we maar twee avonden in Praag waren, en de eerste avond bij Alriso zo goed beviel, hebben we besloten om op de laatste avond hier ook te eten.