Rotterdam

Hier vind je een overzicht van de glutenvrije restaurants in Rotterdam waar wij gegeten hebben. Je kan er leuk glutenvrij lunchen en glutenvrij Italiaans eten. Voor de rest heb je ook heerlijke glutenvrije gebakjes. We wonen niet in de buurt van Rotterdam, dus we komen er niet vaak. Maar gelukkig zijn er wel wat glutenvrije plekken in Rotterdam. Maar we zouden graag nog wel wat tips voor glutenvrije restaurants in Rotterdam willen hebben. Rotterdam is een moderne stad, met veel indrukwekkende nieuwbouw. Daarnaast heeft Rotterdam natuurlijk ook Ahoy, waar veel optredens plaats vinden.

Trattoria Gusto is een Italiaans restaurant in Rotterdam, waar je ook glutenvrij kunt eten. We komen niet vaak in Rotterdam, maar zijn onlangs een keer naar de Ahoy geweest voor een concert. Voor het concert hebben we gegeten in restaurant Gusto. Het is alweer een tijdje geleden dat we in dit restaurant hebben gegeten, maar plaatsen toch nog een review. Het kan dus zijn dat het inmiddels anders is, al is het natuurlijk altijd aan te raden voordat je een restaurant bezoekt te checken wat de mogelijkheden zijn. De keuze voor glutenvrije gerechten was helaas beperkt, maar men was goed op de hoogte en we hebben dan ook heerlijk gegeten. 

Baker&Moore is een leuke lunchplek, waar je ook glutenvrije kunt lunchen. Baker&Moore bevindt zich aan de Westblaak, op loopafstand van het centrum van Rotterdam. Het is een moderne zaak met een ongedwongen sfeer. De bediening is er vriendelijk en het concept is goed. Je kan er zelf een broodje samenstellen of kiezen voor een standaard broodje. Ze verkopen niet alleen glutenvrije broodjes, maar ook glutenvolle broodjes. Hierdoor is enige kans op kruisbesmetting mogelijk al weten ze in de keuken heel goed wat ze doen. De keren dat wij er gegeten hebben zijn tot nu toe dan ook altijd goed gegaan, de glutenvrije broodjes zijn lekker en ook het beleg is goed. Ben je dus in Rotterdam en heb je trek in een glutenvrije lunch, dan is Baker&Moore zeker een aanrader.