Den Haag

Hieronder vind je een overzicht van de restaurants in Den Haag waar wij glutenvrij gegeten hebben. Den Haag is een leuke stad voor een dagje winkelen of cultuur. Den Haag is ook een leuke stad voor een weekendje weg. Er is veel horeca in Den Haag, maar op dit moment hebben we nog niet veel glutenvrije restaurants in Den Haag gevonden. Heb je nog een goede tip voor een restaurant in Den Haag waar je glutenvrij kunt eten, laat het ons dan weten!

BitterSweetz is een klein, maar zeer gezellige plek voor ontbijt, lunch en high tea in Den Haag. Sinds begin dit jaar is het geheel glutenvrij, en zodoende een plek om heerlijk onbezorgd glutenvrij te eten. BitterSweetz ligt in een klein straatje, aan de rand van het centrum van Den Haag. Het is erg populair, zeker omdat er naast glutenvrij goed rekening gehouden wordt met overige dieetwensen en gebruik wordt gemaakt van biologische producten. Ga je gezellig een dagje naar Den Haag, dan mag een bezoek aan BitterSweetz zeker niet ontbreken.

South of Houston is een modern, gezellig restaurant in het centrum van Den Haag. Het  is een groot restaurant maar door de inrichting en de sfeer die er hangt krijg je automatisch een knus gevoel. Het vlees is om van te smullen. Er is een allergenenlijst aanwezig, maar onze ervaring is dat je gewoon alles van het menu kunt kiezen. De keuken past het gerecht dan aan naar een glutenvrije variant, al zijn veel gerechten standaard glutenvrij. Bij ons eerste bezoek was er genoeg keuze uit desserts maar bij onze laatste bezoeken was er nagenoeg geen keuze uit glutenvrije desserts. Dat is jammer maar de voor- en hoofdgerechten maken dat helemaal goed, de gerechten zijn van zo'n hoge kwaliteit dat, mocht je in Den Haag zijn, je zeker bij South of Houston langs moet gaan.