Amsterdam

Hieronder vind je een overzicht van de restaurants in Amsterdam waar wij glutenvrij gegeten hebben. We wonen redelijk dicht bij Amsterdam, maar we komen er niet vaak. Daarom vind je nog niet veel glutenvrije restaurants in Amsterdam op onze website, maar we proberen het uit te breiden. Heb je een restaurant in Amsterdam gevonden waar je glutenvrij kunt eten, laat het ons dan weten!

Mastino V is een geheel glutenvrij en vegan restaurant in Amsterdam. Er is ook een Mastino in de Pijp en beide restaurants zijn van dezelfde eigenaar, Mastino is echter niet glutenvrij. Let daarom goed op dat je naar de goede Mastino gaat, de Mastino V in de Bilderdijkstraat. We zijn er nu meerdere keren geweest, het restaurant bevalt ons zeer goed en we raden het restaurant dan ook zeer aan. 

De Italiaans is een, zoals de naam als doet vermoeden, Italiaans restaurant in Amsterdam. Je kan er ook onder andere glutenvrije pizza's eten. Er zijn echter wisselende meningen te vinden over de kwaliteit van de pizza's. De informatie die het restaurant over glutenvrij geeft, is in ieder geval goed. Op de website kan je al vinden dat ze glutenvrije voorgerechten en pizza's hebben. Dit is altijd al een goed teken.