Merken

 • 3 Pauly

  Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse producten van het glutenvrije merk 3 Pauly. Wij verkopen onder andere diverse soorten glutenvrij houdbaar brood, zoals glutenvrij volkoren brood en glutenvrij volkoren brood met teff. Daarnaast verkopen wij diverse soorten glutenvrije chips en zoutjes, zoals zoute stokjes, zoute krakelingen, kaassnacks en aardappelsnacks (chips) met paprika.

 • Beltane

  Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse soorten kruidenmixen van Beltane om eenvoudig en snel diverse soorten sauzen op tafel te zetten. Wij verkopen diverse glutenvrije oosterse kruidenmixen van Beltane, zoals Bami en Nasi Goreng, Kip tandoori en Roerbakmie. Daarnaast verkopen wij ook diverse Italiaanse glutenvrije kruidenmixen van Beltane, zoals Spaghetti en Macaroni Bolognaise, Tagliatelli roomsaus en Lasagne kruiden. Daarnaast verkopen we ook een glutenvrije kruidenmix voor Chili Con Carne.

 • Consenza

  Wij verkopen veel glutenvrije producten van Consenza. Wij verkopen onder andere glutenvrije afbakbroodjes van Consenza, zoals witte puntjes, croissants en saucijzenbroodjes. Voor het ontbijt verkopen wij ook glutenvrije ontbijtpap van Consenza. Ook verkopen wij veel glutenvrij bakmixen van Consenza, zoals broodmixen, mix voor cake en pannenkoekenmix. Daarnaast verkopen wij vele glutenvrije tussendoortjes van Consenza, zoals chocoteff fingers, rijstblokken puur, kant en klare glutenvrije cake en crispy choco wafers. Wij verkopen ook glutenvrije pasta van Consenza, zoals volkorenrijst en volkorenmais macaroni. Ook voor glutenvrije soepen van Consenza kan je bij ons terecht, zowel kant-en-klare soepen (tomatensoepen, champignonsoep en bruine bonensoep) en instant soep (tomaten en groentebouillon). Bekijk alle glutenvrije producten van Consenza hieronder.

 • Damhert Glutenvrij

  Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse glutenvrije producten van Damhert Glutenvrij. Wij verkopen onder andere diverse tussendoortjes, zoals de glutenvrije brownies, gevulde koek, eiwafels, haverkoekjes en amandelgebak. Wij verkopen ook een glutenvrije saus van Damhert, een bolognaisesaus. Daarnaast verkopen we ook glutenvrije broodmix van Damhert, de bruine broodmix. Ook verkopen wij glutenvrij bouillonblokjes van Damhert.

 • Doves Farm

  Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse producten van het Engelse merk Doves Farm. Doves Farm heeft een uitgebreide selectie van glutenvrije producten. Wij hebben vooral melen van Doves Farm, waaronder kikkererwtenmeel, rijstmeel en witte bloem. Daarnaast hebben wij ook enkele glutenvrije koekjes van het merk.

 • Joannusmolen

  Wij verkopen diverse soorten meel van Joannusmolen, zoals kikkererwtenmeel, lupinemeel, maïszetmeel (maizena), tapiocameel en aardappelzetmeel.

 • Le Veneziane

  Leefglutenvrij verkoopt diverse soorten pasta van Le Veneziane, zoals Fusilli en Fetticce (Tagliatelli). De pasta van Le Veneziane wordt van maïsmeel gemaakt en daardoor een gezondere keuze dan pasta van witte meel.

 • Orgran

  Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse producten van het merk Ogran. Enkele voorbeelden zijn het zelfrijzend bakmeel, pizza & gebak multimix, cakemix chocolade en cakemix vanille.

 • Peak's Free From

  Peak's Free From is een producent van alleen maar glutenvrije producten, zoals meel, bakmixen, pasta, crackers en koekjes. Daarnaast zijn veel van de producten ook geschikt voor andere allergieën, zoals intolerantie voor lactose en ei. 

 • Proceli

  Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse glutenvrije producten van het glutenvrij merk Proceli. Wij verkopen voornamelijk glutenvrije afbakbroodjes van het merk Proceli. Enkele voorbeelden van de glutenvrije afbakbroodjes van Proceli zijn de glutenvrij croissants, glutenvrije ciabatta en glutenvrije hamburgerbroodjes. De glutenvrije hamburgerbroodjes zijn zowel verpakt per 1 broodje als per 2 broodjes.

 • Schär

  Leefglutenvrij.nl heeft een uitgebreid assortiment van glutenvrije producten van het glutenvrije merk Schär. Wij verkopen onder andere diverse soorten glutenvrij houdbaar brood van Schär, zoals de Meesterbakker broden Classic, Mehrkorn en Vital. Daarnaast verkopen wij diverse soorten afbakbroden van het merk Schär, zoals glutenvrij (mini-) stokbroden, zoete broodjes (bon matin en bon raisin), Ciabatta (Rustica) en hamburgerbroodjes. Als ontbijtproducten verkopen wij glutenvrije cornflakes en fruit muesli van Schär. Ook verkopen wij diverse soorten glutenvrije crackers van het merk Schär, zowel in grootverpakking als in kleinverpakking. Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse soorten glutenvrij melen en bakmixen, zoals het bekende Meel C (voor bijvoorbeeld koekjes), Meel B (Voor wit brood) en meel voor bruin brood. Schär verkoopt ook vele lekker tussendoortjes, Schär Snacks, Crisp Bars, Digestive Choc, Butterkeks en Lange vingers. Pasta van Schär hebben wij ook in het assortiment, zoals gnocchi, penne meergranen spaghetti en meergranen fusilli. Heb je trek in een glutenvrije pizza of wraps? Ook dat verkopen wij van het glutenvrije merk Schär.

 • Schnitzer

  Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse producten van het glutenvrije merk Schnitzer. Wij verkopen voornamelijk glutenvrije afbakbroodjes van Schnitzer, waaronder de Brunch Mix, Baguette Grainy en Panini Blanco. Alleen even afbakken in de oven en je hebt heerlijke glutenvrije broodjes.

 • Semper

  Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse glutenvrij producten van het merk Semper. Wij verkopen onder andere diverse glutenvrije tussendoortjes van Semper, zoals Marie koekjes en Wafer Bites Chocolate. Daarnaast verkopen we enkele volkorenrijst pasta's van Semper, zoals de volkorenrijst Sedani (penne) en Linguine (spaghetti). Ook hebben wij voor het ontbijt, glutenvrije haverknäckebröd van Semper.