Best verkochte producten

€ 2,89
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Peak's Free From Originele Italiaanse Spaghetti is een glutenvrije spaghetti, gemaakt van maïsmeel. Spaghetti is misschien wel de meeste verkochte pastavariant. Spaghetti is lekker met diverse sauzen, maar spaghetti bolognese is misschien wel de bekendste. De bolognese saus werd eigenlijk origineel met tagliatelle gegeten, maar in het noorden van Europa wordt meer spaghetti gebruikt. Deze glutenvrije spaghetti is gemaakt van maïsmeel. Glutenvrije pasta van maïsmeel is een gezondere optie dan pasta van witte meel.

€ 2,49
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Consenza Rijstblokken Puur 120 gram (4x30), rijstblokken met pure chocolade. Heerlijke glutenvrije rijstblokken met pure chocolade, de rijstblokken zijn apart verpakt in 4x 2 porties die ook weer apart van elkaar verpakt zijn. De Consenza Rijstblokken zijn daardoor handig om mee te nemen voor onderweg.

€ 2,29
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Consenza Mais Macaroni is glutenvrije macaroni, gemaakt van maïsmeel. Glutenvrije macaroni kan gemaakt worden met diverse sauzen, maar het meest bekende is wel macaroni ham&kaas. Pasta van maïsmeel is gezonder dan pasta van witte melen. Maïsmeel bevat iets meer vezels en wordt iets langzamer opgenomen dan witte rijst. Maar het bevat niet zoveel vezels, vitamines en mineralen als volkoren pasta.

€ 2,49
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Schär Snack 3 pack glutenvrije wafelreep. Deze overheerlijke glutenvrije reep bestaat uit een wafel gevuld met notencreme en een laagje chocolade. Heerlijk voor bij de koffie of thee of als energieboost tussendoor. De wafelrepen zijn per 3 verpakt dus ook makkelijk om mee te nemen voor onderweg.

€ 3,38
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Consenza Kruidnoten 150 gram, glutenvrije kruidnoten. Deze heerlijke glutenvrije kruidnoten zijn niet te onderscheiden van glutenvolle kruidnoten en mogen niet ontbreken op Sinterklaasavond.

€ 2,75
Inclusief belasting
Niet op voorraad

TerraSana Havermout is een glutenvrije havermout, ideaal als ontbijt. Havermout staat bekend om de vele vezels en laag aantal koolhydraten. Daardoor is glutenvrije havermout de ideale ontbijtgraan om de dag mee te beginnen. Je kan melk, yoghurt of fruit aan de glutenvrije havermout toevoegen. Je kan de havermout ook vermalen in de blender en is dan te gebruiken als vervanger van bloem en tarwemeel. Daarnaast is de glutenvrije havermout van TerraSana ook nog eens biologisch geteeld in Finland.

€ 1,29
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Consenza Ontbijtkoekreep Naturel is een glutenvrije broodvervanger en tussendoortje. De glutenvrije ontbijtkoekreep kan als ontbijt gegeten worden of als tussendoortje op het werk of school. Voor ontbijtkoek bevat de Consenza Ontbijtkoekreep relatief weinig suikers en veel voedingsvezels.

€ 4,25
Inclusief belasting
Niet op voorraad

De Schär Baguette is een glutenvrij afbak stokbrood. Na een paar minuten afbakken, heb je een heerlijk knapperig stokbrood. Het glutenvrije afbak stokbrood is lekker bij de barbecue, gourmet of met tapenades. Het glutenvrije stokbrood is gemaakt met maiszetmeel, zuurdesem en rijstmeel. Door de toevoeging van plantaardige vezels bevat het stokbrood toch veel vezels. De baguettes zijn handig per 2 verpakt en zowel glutenvrij als lactosevrij.

€ 1,99
Inclusief belasting
Niet op voorraad

De Schär Crackers Pocket zijn glutenvrije crackers in handige portieverpakking. De Schär glutenvrije pocket crackers zitten in drie losse verpakking en zijn daardoor makkelijk mee te nemen. Hierdoor zijn de pocket crackers ideaal voor op vakantie of dagjes weg. Daarnaast zijn de glutenvrije crackers ook handig voor de snelle trek te stillen.

€ 2,49
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Peak's Free From Rijstmeel is een glutenvrije witte meel. Glutenvrij rijstmeel is geschikt om vele verschillende soorten bakmixen te maken, bijvoorbeeld cakes of koekjes. Peak's Free From Rijstmeel is een witte meel en bevat dus weinig vezels en veel koolhydraten. Maar ga je glutenvrij brood zelf maken, dan is het aan te raden om 30% witte meel te gebruiken. Om een vezelrijk glutenvrij brood te maken, dien je er dus ook nog volkoren melen aan te voegen.