Lijst van producten op merk Schnitzer

Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse producten van het glutenvrije merk Schnitzer. Wij verkopen voornamelijk glutenvrije afbakbroodjes van Schnitzer, waaronder de Brunch Mix, Baguette Grainy en Panini Blanco. Alleen even afbakken in de oven en je hebt heerlijke glutenvrije broodjes.

Schnitzer ziet het als een taak om gebakken producten aan te bieden die een vergelijking met glutenvolle producten moet kunnen doorstaan, voor iedereen die vanwege gezondheidsredenen voedselcomponenten moet vermijden.

Sinds 2000 heeft Schnitzer zich toegelegd op bewuste voeding met een focus op glutenvrije voeding. Het assortiment omvat ook producten die vrij zijn van lactose, soja, noten, eieren en gist. Met Schnitzer kunt u elke dag genieten van producten die vrij zijn van gluten en kunt u steeds weer nieuwe innovaties ontdekken.

Het productontwikkelingsteam is voortdurend op zoek naar verschillende creaties en recepten om het glutenvrije assortiment te verbeteren en nieuwe normen te stellen met betrekking tot de smaak. Op deze manier helpt Schnitzer een klein beetje om het culinaire dagelijkse leven van de door coeliakie getroffen mensen zo aangenaam mogelijk te maken.