Lijst van producten op merk Le Veneziane

Leefglutenvrij verkoopt diverse soorten pasta van Le Veneziane, zoals Fusilli en Fetticce (Tagliatelli). De pasta van Le Veneziane wordt van maïsmeel gemaakt en daardoor een gezondere keuze dan pasta van witte meel.

Le Veneziane is onderdeel van het Italiaanse familiebedrijf Molino di Ferro. Molino di Ferro heeft al jaren de traditie om producten van maïsmeel te maken. Le Veneziane is merknaam voor glutenvrije pasta, gemaakt van maïsmeel. Het bedrijf is dan ook gevestigd in de buurt van Venetië. 

€ 1,99
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Le Veneziane Fettucce is glutenvrije tagliatelle, gemaakt van maïsmeel. Glutenvrije tagliatelle is een brede plate pasta. Tagliatelle kan natuurlijk bij diverse soorten sauzen, maar de tagliatelle past zeker goed bij pasta carbonara. De glutenvrije tagliatelle van Le Veneziane is gemaakt van maïsmeel. Pasta van maïsmeel is een gezondere optie dan pasta van witte meel. Maïsmeel heeft iets meer vezels en voedingstoffen dan witte melen.

€ 1,99
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Le Veneziane Fusilli is glutenvrij fusilli, gemaakt van maïsmeel. Glutenvrije fusilli is pasta in de vorm van een spiraal. Fusilli is een veelzijdige pasta en is lekker bij veel verschillende sauzen. De glutenvrije fusilli van Le Veneziane is gemaakt van maïsmeel, wat een gezondere optie dan pasta van witte meel is.