Lijst van producten op merk Orgran

Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse producten van het merk Ogran. Enkele voorbeelden zijn het zelfrijzend bakmeel, pizza & gebak multimix, cakemix chocolade en cakemix vanille.

Orgran is een merk met glutenvrije prodcuten, opgericht in 1984. Het bedrijf is opgericht door twee broers die zochten naar gezonde producten. Dit deden ze door het zoeken naar alternatieve granen. Inmiddels heeft Orgran meer dan 80 verschillende glutenvrij producten. 

€ 3,99
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Orgran Cakemix Chocolade is een glutenvrije meelmix voor chocoladecake. Met de Cakemix Chocolade van Orgran kan je makkelijk een glutenvrije chocolade cake maken. Een cake is altijd makkelijk bij een verjaardag of feestje, maar natuurlijk ook gewoon lekker bij koffie of thee. 

€ 4,19
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Orgran Glutenvervanger 200 gram is een glutenvrije glutenvervanger, handig voor het bakken van glutenvrije baksels. Gluten zijn een eiwit welke zorgen voor structuur en luchtigheid in met name brood, maar ook andere baksels. Wanneer je gluten-intolerant bent, kun je deze gluten-eiwitten niet verdragen. Wanneer je dus brood of andere baksels wilt maken, moet je deze gluten vervangen door andere ingrediënten. Met deze glutenvrije glutenvervanger van Orgran kun je de gluten vervangen en kan je luchtig en stevig brood of andere producten bakken.

€ 3,99
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Orgran No Egg™ Eivervanger 200 gram is een glutenvrije eivervanger. In heel veel recepten en dus ook glutenvrije recepten wordt ei gebruikt. Maar wanneer je ei-allergie heb je een eivervanger nodig. En wanneer je dan ook een glutenintolerantie hebt, heb je natuurlijk een glutenvrije eivervanger nodig. Deze glutenvrije eivervanger van Orgran zorgt ervoor dat je toch kunt bakken.

€ 3,99
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Orgran Pizza & Pastry Multimix is een kant-en-klare glutenvrij mix voor zowel pizza als hartige taarten. Wil je zelf een pizza maken, maar heb je geen zin om alle ingrediënten zelf toe te voegen, kies dan voor deze glutenvrije pizza & pastry mulitmix van Orgran. Zo heb je makkelijk en snel een zelfgemaakte verse glutenvrije pizza op tafel. Naast pizza, kan je deze mix ook gebruiken om hartig gebak te maken, zoals scones of een quiche. De glutenvrije pizza & pastry mix is gemaakt van maïsmeel, maïszetmeel en aardappelzetmeel. Door het gebruik van maïsmeel is het ook nog een relatief gezonde mix met 70,5 gram koolhydraten en 3,2 gram voedingsvezels.

€ 1,90
€ 3,79 -50%
Inclusief belasting
Let op: Product met korte THT-datum!

Orgran Zelfrijzend Bakmeel is een glutenvrije meelmix waarbij al rijsmiddelen toegevoegd zijn. Bij deze meelmix hoef je dus geen bakpoeder meer toe te voegen. Wanneer je glutenvrij gaat bakken, dan is het zelfrijzende bakmeel makkelijk om te gebruiken. Orgran Zelfrijzend Bakmeel is te gebruiken voor vele glutenvrije baksels en dus altijd handig om in huis te hebben. Deze meelmix is gemaakt van maïszetmeel, tapioca en rijstbloem.