Lijst van producten op merk Joannusmolen

Wij verkopen diverse soorten meel van Joannusmolen, zoals kikkererwtenmeel, lupinemeel, maïszetmeel (maizena), tapiocameel en aardappelzetmeel.

Joannusmolen is een producent van biologische melen. Bij Joannusmolen maken ze al sinds 1982 de lekkerste biologische producten. Ze hebben ook aandacht voor de mens en de natuur. Daarvoor werken ze samen met leveranciers en handelspartners aan de verbetering van de sociale -, ethische – en milieuprestaties. Zo gebruikt Joannusmolen al van oudsher verantwoorde windenergie (uit traditionele en moderne windmolens), steunen zij diverse stichtingen en goede doelen en investeren ze voortdurend in manieren om productie, transport en verpakkingen duurzamer te maken.

€ 2,59
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Joannusmolen Biologisch Aardappelzetmeel wordt veel gebruikt bij het bakken van glutenvrij brood. Glutenvrij aardappelzetmeel kan ook gebruikt worden om sauzen en soepen te binden. Bij het bakken van glutenvrij brood is meestal een klein deel aardappelzetmeel nodig in combinatie met andere glutenvrije melen. Het aardappelzetmeel van Joannusmolen is biologisch geteeld.

€ 2,49
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Joannusmolen Bioculinair Kikkererwtenmeel is een glutenvrij meel, met een laag aantal koolhydraten. Joannusmolen Kikkererwtenmeel is daarom een goede manier om het aantal koolhydraten in een recept te verlagen. Joannusmolen Kikkererwtenmeel is biologisch. Kikkererwtenmeel kan gebrukt worden voor brood en pannenkoeken, maar ook voor cakes en koekjes.

€ 2,49
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Joannusmolen Biologisch Maïszetmeel is ideaal om glutenvrij sauzen en soepen mee te binden. Het maïszetmeel van Joannusmolen is biologisch en wordt met veel aandacht voor de natuur en mens geproduceerd. Glutenvrij maïszetmeel is altijd handig om in het keukenkastje te hebben, bijvoorbeeld om teriyakisaus mee te binden.