Brood & Ontbijtproducten

Lekker glutenvrij brood vinden is vaak nog een probleem. Wij hebben diverse soorten houdbaar brood, crackers, broodvervangers, ontbijtgranen en afbakbroodjes. Het is altijd handig om houdbaar glutenvrij brood in de voorraadkast te hebben of mee te nemen op reis. Het glutenvrij afbakbrood is lekker voor bij het ontbijt, lunch, brunch, bij het avondeten, gourmet of barbecue. Als je niet van brood houdt, hebben we ook diverse glutenvrije broodvervangers. Glutenvrije crackers kunnen als ontbijt gegeten worden, maar zeker ook tussendoor. Leefglutenvrij.nl heeft ook diverse glutenvrije ontbijtgranen, voor wie graag met cornflakes, cruesli of pap ontbijt.

€ 2,99
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

De Schär Mehrkornbrötchen zijn glutenvrije meergranen afbakbroodjes. De meergranen afbakbroodjes zijn gemaakt met onder andere maiszetmeel, zuurdesem, rijstmeel en boekweitmeel. Door de combinatie van deze melen hebben de afbakbroodjes relatief weinig koolhydraten en suikers, maar wel veel vezels. De Schär Mehrkornbrötchen zitten verpakt per vier broodjes en zijn ideaal als ontbijt of lunchbroodjes.

€ 4,25
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

De Schär Baguette is een glutenvrij afbak stokbrood. Na een paar minuten afbakken, heb je een heerlijk knapperig stokbrood. Het glutenvrije afbak stokbrood is lekker bij de barbecue, gourmet of met tapenades. Het glutenvrije stokbrood is gemaakt met maiszetmeel, zuurdesem en rijstmeel. Door de toevoeging van plantaardige vezels bevat het stokbrood toch veel vezels. De baguettes zijn handig per 2 verpakt en zowel glutenvrij als lactosevrij.

€ 1,99
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Schär Fette Croccanti zijn luchtige glutenvrij crackers te gebruiken voor diverse doelen. Zo zijn de crackers heerlijk voor bij het ontbijt of als tussendoortje. Ook zijn de crackers goed te gebruiken als toastje voor bij verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden. Naast glutenvrij zijn de crackers ook lactosevrij.

€ 1,99
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

De Schär Crackers Pocket zijn glutenvrije crackers in handige portieverpakking. De Schär glutenvrije pocket crackers zitten in drie losse verpakking en zijn daardoor makkelijk mee te nemen. Hierdoor zijn de pocket crackers ideaal voor op vakantie of dagjes weg. Daarnaast zijn de glutenvrije crackers ook handig voor de snelle trek te stillen.