Maaltijden

Leefglutenvrij heeft glutenvrije kant-en-klaar maaltijden in het assortiment. Glutenvrij eten is vaak al lastig genoeg en soms is het lekker om even wat kant-en-klaar tussendoor te eten. Glutenvrije kant-en-klaar maaltijden zijn zowel makkelijk voor thuis als voor onderweg. Wij hebben diverse kant-en-klaar maaltijden in ons assortiment, zoals de kant-en-klare glutenvrije pastamaaltijden van Consenza.

Actieve filters

€ 2,09
€ 2,79 -25%
Inclusief belasting
Let op: Product met korte THT-datum!

Consenza Macaroni Chili Instant is een glutenvrije kant-en-klare pastamaaltijd. De glutenvrije kant-en-klaar maaltijd is makkelijk als tussendoortje. Je hoeft alleen kokend water toe te voegen, twee keer te roeren en acht minuten te laten staan. Daarna heb je een heerlijke glutenvrije kant-en-klaar maaltijd met macaroni. 

€ 2,09
€ 2,79 -25%
Inclusief belasting
Let op: Product met korte THT-datum!

Consenza Macaroni Kaas Instant is een glutenvrije kant-en-klare pastamaaltijd. Macaroni met kaas is toch wel een klassieker en dit is de snelle en glutenvrije versie. De glutenvrije macaroni met kaas is makkelijk en snel te bereiden. Er hoeft alleen kokend water bij, even roeren, acht minuten laten staan en je hebt een heerlijke glutenvrije pastamaaltijd. De instant glutenvrije macaroni is handig als tussendoortje of een snelle lunch.

€ 2,79
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Consenza Macaroni Tomaat Instant is een kant-en-klare glutenvrije pastamaaltijd. De glutenvrije pastamaaltijd is snel en makkelijk te bereiden. Je hoeft alleen maar kokend water bij de verpakking te doen, even twee keer roeren en acht minuten te laten staan. De glutenvrije kant-en-klaar maaltijd is makkelijk tussendoor of als snelle lunch. Zorg dat je altijd wat in de voorraadkast hebt staan, dan heb je zo glutenvrije pastamaaltijd klaar.