Soep

Leefglutenvrij.nl heeft enkele glutenvrije soepen in het assortiment. Glutenvrije soepen zijn meestal moeilijk in de supermarkt te vinden. Daarom hebben wij enkele glutenvrije in onze webshop. Wij hebben zowel kant-en-klare soepen als soepen in poeder, waarbij nog water toegevoegd dient te worden. De glutenvrije kant-en-klare soepen hebben wij onder andere in de volgende smaken: glutenvrije tomatensoep, bruine bonensoep en champignonsoep. De glutenvrije instant soepen hebben we in de volgende smaken: tomatensoep en groentebouillon. Daarnaast hebben we natuurlijk ook glutenvrije vermicelli in ons assortiment.

Actieve filters

€ 1,99
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Consenza Tomatensoep Instant is glutenvrije tomatensoep in poedervorm. Met deze glutenvrije instant tomatensoep maak je makkelijk en snel een kopje glutenvrije tomatensoep. Heb je aan het eind van de middag een opkikker nodig? Neem dan een kopje glutenvrije instant tomatensoep. De instant tomatensoep van Consenza is daarnaast ook nog met minder zout.

€ 1,99
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Consenza Groentebouillon Instant is een glutenvrije groentesoep in poedervorm. Met de glutenvrije instant groentebouillon met stukjes groente heb je makkelijk en snel een kopje glutenvrije groentesoep. De glutenvrije groentesoep is lekker voor tussendoor of als voorgerecht. De glutenvrije groentebouillon bevat daarnaast ook minder zout dan vergelijkbare producten.

€ 3,49
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Consenza Bruine Bonensoep is een glutenvrije kant-en-klare bruine bonensoep met stukjes worst. Zelf glutenvrij soep maken is natuurlijk ook lekker, maar een kant-en-klare soep is snel en makkelijk klaar te maken. Deze kant-en-klare glutenvrije soep hoef je alleen even op te warmen en je hebt een heerlijke glutenvrije bruine bonensoep. 

€ 3,25
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Consenza Champignonsoep is een glutenvrije kant-en-klare romige champignonsoep. Zelf glutenvrije soep maken is natuurlijk ook lekker, maar met deze kant-en-klare soep maak je makkelijk en snel een glutenvrije champignonsoep. De champignonsoep is lekker voor een kopje tussendoor, als lunch of als diner met een lekker glutenvrij broodje erbij. Het is daarom altijd handig om een blik glutenvrije romige champignonsoep in voorraad te hebben.

€ 3,25
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Consenza Tomatensoep is een glutenvrije kant-en-klare tomatensoep met stukjes kip. Een kopje soep tussendoor, als lunch of als diner met glutenvrij brood is altijd lekker. En met deze kant-en-klare glutenvrije tomatensoep is het ook makkelijk en snel te maken. Even de soep opwarmen en je hebt een lekker kopje glutenvrije tomatensoep met stukjes kip.

€ 3,79
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Peak's Free From Vermicelli is glutenvrije vermicelli, lekker voor in de soep. De glutenvrije vermicelli kan in diverse soepen, zoals tomatensoep of groentesoep. Maar de vermicelli kan natuurlijk in veel meer soepen. Glutenvrije vermicelli is in de supermarkt vaak moeilijk glutenvrije te vinden, maar met Peak's Free From Vermicelli kan je nu ook glutenvrije vermicelli in je soep doen.

€ 1,85
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

De Damhert Groentebouillon Zoutarm 64 gram zijn glutenvrije groentebouillonblokjes. Ga je zelf glutenvrije groentesoep maken? Dan zijn deze glutenvrije groentebouillonblokjes handig om snel en gemakkelijk glutenvrije groentesoep te maken. Daarnaast kun je de glutenvrije groentebouillonblokjes van Damhert ook gebruiken om bijvoorbeeld risotto of andere gerechten met bouillon te maken. Daarnaast zijn deze glutenvrije groentebouillonblokjes ook nog eens zoutarm.