Broodvervangers

Wij verkopen diverse soorten broodvervangers. Er zijn genoeg glutenvrije alternatieven voor brood, zoals ontbijtrepen. Of soepstengels als bijgerecht in plaats van brood, net als in Italië. Wij verkopen onder andere ontbijtkoekrepen van Consenza en Soepstengels van Schär.

€ 3,65
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Schär Grissini zijn glutenvrije soepstengels. Wanneer je in Italië gaat uit eten, met name in de traditionele restaurants, vind je de grissini altijd wel op tafel. In Nederland noemen we de grissini gewoon soepstengels en eten we we ze voornamelijk in combinatie met soep. Maar in Italië worden deze glutenvrije grissini aan het begin van de maaltijd in plaats van brood gegeten of tussendoor om op te knabbelen.

€ 1,29
Inclusief belasting
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Consenza Ontbijtkoekreep Naturel is een glutenvrije broodvervanger en tussendoortje. De glutenvrije ontbijtkoekreep kan als ontbijt gegeten worden of als tussendoortje op het werk of school. Voor ontbijtkoek bevat de Consenza Ontbijtkoekreep relatief weinig suikers en veel voedingsvezels.

€ 3,25
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Semper Lantknäcke Knäckebröd 230 gram is glutenvrij knäckebröd, als alternatief voor brood bij het ontbijt of lunch. Het glutenvrije knäckebröd van Semper is extra dun, maar toch stevig. Het glutenvrije knäckebröd kan genuttigd worden met zoet beleg, zoals jam. Maar een hartig beleg als kaas is natuurlijk ook lekker. Het knäckebröd is gemaakt op basis van maïsmeel, rijstmeel en boekweitmeel. Het glutenvrije knäckebröd van Semper bevat relatief veel vezels en is dus een voedzaam alternatief voor brood.

€ 3,99
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Semper Knäckebröd Haver 215 gram is glutenvrij knäckebröd, gemaakt van haver. Glutenvrije knäckebröd is lekker om mee te ontbijten met zoet (bijvoorbeeld jam) of hartig (zoals kaas) beleg. Daarnaast is het knäckebröd natuurlijk ook lekker als tussendoortje, wanneer je tijdens de dag trek krijgt. Naast haver is dit glutenvrije knäckebröd ook gemaakt van maïszetmeel, aardappelzetmeel, boekweitmeel en rijstmeel en bevat daardoor, naast veel koolhydraten, ook veel vezels en eiwitten.