Pannenkoekenmix

Glutenvrije pannenkoekenmix is een makkelijke manier om pannenkoeken te maken. Glutenvrije pannenkoeken kunnen net zo lekker zijn als glutenvolle pannenkoeken. En een pannenkoeken is misschien niet het gezondste, maar wel een lekkere maaltijd. Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse soorten pannenkoekenmix, met diverse ingrediënten en toevoegingen. Misschien heb je al een favoriete pannenkoekenmix of probeer een keer een nieuwe pannenkoekenmix uit. Wij verkopen pannenkoekenmix van diverse merken, zoals Consenza en Peak's Free From.

Actieve filters

€ 2,49
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Consenza Pannenkoekenmeel is een heerlijk en makkelijke manier om glutenvrije pannenkoeken te maken. Met deze pannenkoekenmix van Consenza worden glutenvrije pannenkoeken net zo lekker als glutenvolle pannenkoeken. De Consenza pannenkoekmix bevat twee aparte zakjes van 250 gram, genoeg voo ongeveer 6-8 glutenvrije pannenkoeken. Door het gebruik van aardappelzetmeel, rijstmeel en maïszetmeel bevat de mix van Consenza relatief veel koolhydraten en weinig vezels, maar de glutenvrije pannenkoeken worden wel heerlijk. En soms een ongezonde, maar heerlijke glutenvrije pannenkoek is ook wel lekker, toch?

€ 2,75
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Peak's Free From Pannenkoekenmix is een glutenvrije pannenkoekenmix, gemaakt van maïsmeel, rijstmeel en boekweitmeel. Pannenkoeken zijn lekker om te eten en met Peak's Free From Pannenkoekenmix kun je nu ook glutenvrije pannenkoeken maken. Maak met deze mix de lekkerste glutenvrije pannenkoeken met zoete of hartige toppings.