Lijst van producten op merk Beltane

Leefglutenvrij.nl verkoopt diverse soorten kruidenmixen van Beltane om eenvoudig en snel diverse soorten sauzen op tafel te zetten. Wij verkopen diverse glutenvrije oosterse kruidenmixen van Beltane, zoals Bami en Nasi Goreng, Kip tandoori en Roerbakmie. Daarnaast verkopen wij ook diverse Italiaanse glutenvrije kruidenmixen van Beltane, zoals Spaghetti en Macaroni Bolognaise, Tagliatelli roomsaus en Lasagne kruiden. Daarnaast verkopen we ook een glutenvrije kruidenmix voor Chili Con Carne.

Beltane voldoet aan de wens voor gerechten met een perfecte smaak en authentieke kruiden - alles in organische kwaliteit. Beltane gebruikt geen additieven, geen gehydrogeneerde vetten, geen kunstmatige smaken en geen gemodificeerd zetmeel bevatten. Beltane onthoudt ook bewust van gistextracten, gluteningrediënten en dierlijke ingrediënten. Wat overblijft zijn prachtige kruiden en natuurlijke ingrediënten die de gerechten hun lokale smaak geven. De voorbereiding is absoluut zeker van succes, zeer eenvoudig en biedt veel afwisseling en gezonde variëteit.

Elk pakket bevat twee zakjes. Eerst wordt de inhoud van de kleine zak samen met bakolie verwarmd.  In de tweede stap wordt het fijn afgerond met behulp van aromatische kruiden. Fijne kruiden combineren optimaal met de verse ingrediënten, vooral bij lagere temperaturen, wat resulteert in een volle, onmiskenbare smaakervaring. Natuurlijke, glutenvrije zetmelen zorgen ook voor de perfecte consistentie van de saus.

€ 1,85
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Beltane Biologisch Bami & Nasi Goreng 17 gram is een glutenvrije kruidenmix voor Bami & Nasi Goreng. Met deze kruidenmix kan je makkelijk en snel glutenvrij bami of nasi Goreng op tafel zetten. De glutenvrije kruidenmix voor nasi of bami goreng bevat twee zakjes kruidenmix. In twee stappen maak je met deze kruidenmixen een lekker glutenvrije bami of nasi goreng. Je hoeft alleen maar glutenvrije mie, vlees en groente te voegen. Deze verpakking is voldoende voor twee porties.

€ 1,85
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Beltane Chili con Carne Biologisch 31 gram is een glutenvrije kruidenmix om Chili con Carne te maken. Met deze kruidenmix van Beltane maak je makkelijk en snel glutenvrije Chili con Carne. Er hoeft alleen nog maar 200 gram gehakt, 50 gram tomatenpuree en ongeveer 250 gram bruine bonen aan toe gevoegd worden. De verpakking van de glutenvrije kruidenmix voor Chili con Carne bevat twee zakjes kruidenmix. Het eerste zakje kruidenmix verhit je met olijfolie in een pan. Wanneer de kruiden hun geur afgeven, voeg je het gehakt toe. De tweede glutenvrije kruidenmix voeg je met bonen, water en tomatenpuree aan het gehaktmengsel toe. Kijk voor het volledige recept voor glutenvrije Chili con Carne op de verpakking. De verpakking is genoeg voor 2-3 personen.

€ 1,85
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Beltane Kip Tandoori Biologisch 20 gram is een glutenvrije biologische kruidenmix voor Kip Tandoori. Met deze glutenvrije kruidenmix maak je makkelijk en snel een heerlijke glutenvrije chicken tandoori. Er hoeft alleen maar 2 kippenpoten en 400 gram groente aan de glutenvrije kruidenmix toegevoegd te worden. De glutenvrije kruidenmix bevat twee zakje kruiden. Het grote zakje kruidenmix doe je bij de bij de groente met 50 ml in een ovenschaal. Het kleine zakje kruidenmix doe je bij de olijfolie en smeer met dit mengsels de kippenbouten in. Leg de kippenbouten op de groente en doe alles in de oven. De glutenvrije kip tandoori kun je eten met rijst of brood. De verpakking is genoeg voor twee personen.

€ 1,85
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Beltane Lasagne Biologisch 26 gram is een glutenvrije kruidemix om lasagne te maken. Met deze glutenvrije kruidenmix van Beltane maak je makkelijk en snel glutenvrije lasagne. De verpakking bevat twee zakjes kruidenmix. Het eerste zakje glutenvrij kruidenmix vermeng je met olijfolie en wanneer de aroma vrijkomt, braad je daarin het gehakt. Het tweede zakje glutenvrije kruidenmix gaat bij de tomatenpuree of tomatenblokjes en daarmee krijg de glutenvrije lasagnesaus smaak. Het volledige recept voor glutenvrije lasagne wordt op de verpakking vermeld. De verpakking bevat genoeg voor twee personen.

€ 1,85
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

Beltane Pasta Asciutta (Siciliaans) Biologisch 30 gram is een glutenvrije kruidenmix om een Siciliaanse pastasaus te maken voor bij de spaghetti of andere pasta. Met deze glutenvrije kruidenmix maak je makkelijk en snel Siciliaanse pasta. Je hoeft alleen nog maar 200 gram glutenvrije spaghetti (of andere pasta), 200 gram gehakt, 100 gram wortelen en 100 gram tomatenpuree toe te voegen. De verpakking van de glutenvrije kruidenmix van Beltane bevat twee zakjes met kruiden. Het eerste zakje glutenvrije kruidenmix verhit je met olijfolie in een pan. Wanneer de geur vrijkomt, voeg je het gehakt doe. Braad het gehakt gaar en voeg de wortelen toe. In de volgende stap voeg je het water, tomatenpuree en het tweede zakje kruidenmix toe. Een verpakking is voldoende voor twee personen.

€ 1,85
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

De Beltane Biofix Spaghetti Bolognese 31 gram is een glutenvrije kruidenmix voor Spaghetti Bolognese. Met deze glutenvrije kruidmix maak je makkelijk en snel een pasta Bolognese. De glutenvrije kruidenmix Spaghetti Bolognese bestaat uit twee zakjes met onder andere koriander, oregano, rozemarijn, zeezout en basilicum. Het eerste zakje doe je in een pan met olijfolie en wanneer de kruiden gaan geuren, voeg je het gehakt toe. Het tweede zakje kruidenmix doe je bij de tomaten om een glutenvrije Bolognese saus te krijgen. De verpakking is genoeg voor twee porties.

€ 1,85
Inclusief belasting
Voor 16 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden!

De Beltane Tagliatelle Roomsaus Biologisch 17 gram is een glutenvrije biologische kruidenmix voor het maken van tagliatelle roomsaus. Met deze glutenvrije kruidenmix van Beltane maak je makkelijk en snel een glutenvrije pasta met roomsaus. Je hoeft alleen nog maar glutenvrije tagliatelle, champignons, groente, hamblokjes en kookroom toe te voegen. De Beltane Tagliatelle Roomsaus bevat twee zakjes kruidenmix. Het eerste zakje kruidenmix meng je met olie in pan en verhit dit vervolgens. Wanneer de geur vrijkomt voeg je de hamblokjes toe. Het tweede zakje voeg je aan de room toe. Het volledige recept staat op de verpakking vermeld. De verpakking bevat twee porties.